Mi így formázzuk a bejglit!

A karácsonyi terített asztalra sok-sok jellegzetes ünnepi finomság kerül, az egyik legnépszerűbb azonban a hagyományos diós vagy mákos tekercs, vagyis a bejgli. Ezt mi is minden évben elkészítjük, többféle változatban.

Ráadásul nem csupán a klasszikus recept szerint, a megszokott hozzávalókból (például tojás, vaj, liszt), hanem vegán bejglit is sütünk. Így a bizonyos összetevőkre érzékenyeknek és az állati eredetű alapanyagoktól tartózkodóknak sem kell lemondaniuk erről a süteményről.

Műhelytitkok sorozatunkban most a klasszikus diós bejgli készítésébe nyerhettek betekintést.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük