Trendkövetés és hagyomány, tortában is

Akár házasodik valaki, akár nem, talán állíthatjuk, hogy a sütemények egyik legszebbike és legnépszerűbbje az esküvői torta. Hiszen talán annyi ízű és megjelenésű változata van, ahány jegyespár.

Különleges igényeket is kiszolgálunk Fotó: dreamstime.com

Mi a Saveurben szintén szívesen készítünk esküvői tortákat, s ezekre bőven van is igény. Főleg most, az esküvői szezon elején kezdenek érkezni a megrendelések, hiszen a párok január, február, március táján már tervezik, szervezik a tavaszi, nyári esküvőket.
Kínálatunkban a hagyományosabb, klasszikus ízek (például dobos, Esterházy, fekete erdő) éppúgy szerepelnek, mint az újhullámos, trendi változatok. Igyekszünk a megrendelő igényeit a lehető legjobban figyelembe venni, haladunk a korral, így bátran kereshetnek minket az extrább változatokkal is. Volt példa arra, hogy egy pár a Batman-film alapján készíttetett tortát, mert a rajzfilmhős és párja volt a kedvencük. Úgyhogy állunk a nagyobb kihívások elébe is.
Ízbeli megkötések nincsenek, egyedül arra figyelünk, hogy lehetőleg szezonális összetevőkből, gyümölcsökből alkossuk meg a tortát, tehát egy téli esküvőre nem biztos, hogy ajánljuk a málnás vagy epres édességet.

Élő-és cukorvirág díszítést is készítünk Fotó: Saveur


Díszítésben is vállalkozó szelleműek vagyunk: kérhető a tortára élővirág ugyanúgy, mint cukorvirág, de a különlegesebb marcipán figurákat, díszítést is igyekszünk megoldani. 
A torta mellett természetesen vállaljuk a többi sütemény, desszert elkészítését is, és a hagyományosabb változatokon kívül a mostanában divatos macaron ugyancsak rendelhető. Az édes mellett sós süteményeket is sütünk.

Fotó-illusztráció: dreamstime.com

A tortát és a süteményeket – cukrászdánk profiljának megfelelően – mentes és vegán változatban is elkészítjük, s ha igény van rá, mindent a helyszínre szállítunk.
Mondhatjuk, hogy ár-érték arányban Székesfehérváron a legjobb kínálattal rendelkezünk, már csak ezért is érdemes minket választani.
Várjuk megrendeléseteket, hogy azon keresztül is részesei lehessünk az esküvőtöknek, s ízeinkkel még édesebbé tegyük a nagy napot!