Öt év sikerei, dióhéjban

Nehéz volna megszámolni, hogy az elmúlt öt évben hány tortát és süteményt sütöttünk, hányat vágtunk fel, hányszor és milyen kávékat főztünk, mennyi és milyen ízű fagylaltot készítettünk, hányféle limonádét kevertünk vagy mennyi smoothie-t varázsoltunk vendégeink elé.
Az biztos, hogy nem keveset, így mára elég nagy lépést sikerült tennünk a kezdetekhez képest az előbb felsorolt mozzanatokban is.

Szülinapi programsorozatunk egyik eseménye volt Pozsonyi Zsuzsi vegán séf (jobbra) gasztrodélutánja, amelyen közös főzés is volt Fotók: Mézmer András


Eljutottunk tehát odáig, hogy a vendéglátást korábban csak kívülről ismerőként alaposan kitapasztaljuk, hogyan is működik ez az egész. Kezdetben csupán egy álmunk és a lelkesedésünk volt, a rutint az elmúlt években szedtük össze, kemény munkával. S ugyan még mindig bőven van min dolgozni, de azért azt elmondhatjuk: magabiztosabbak lettünk, és kialakult egy megbízható, bővülő törzsközönség is, amely azért szeret hozzánk járni, mert tudja, hogy itt minőséget kaphat és jó hangulatban töltheti el az idejét.

Szintén az 5. szülinapi programsorozatunkban zenélt Cserta Gábor és Cserta Balázs, s a jó hangulat itt is garantált volt

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy elindultunk a mentes, illetve a vegán és a nyers vegán süteményekkel, fagylaltokkal is. A háttérben családi okok álltak, saját magunk miatt is el kellett sajátítanunk, hogyan tudunk több allergén anyagtól mentes, mégis finom édességet kreálni. Aztán kiderült: egyre több embernek van igénye erre. Ez az irányvonal marad és biztosan fejlesztjük.

A cukrászda gyerekbarát, így népszerű volt Horváth Irma Ringató foglalkozása az 5. szülinapon


Az esküvői torták tekintetében is nagyot léptünk előre. Mondhatni: ég és föld a különbség a kezdetekhez képest, legalábbis a kínálat szempontjából. Hiszen a minőségre már akkor is adtunk. Sok-sok esküvőn édesítettük meg a tortafelvágás utáni pillanatokat, meggyőző referenciát hoztunk össze az öt év során.

Kávékínálatunk szintén bővült, kiegészült a világos pörkölésű fajtákkal. Újra és újra kiválasztunk egy-egy pörkölőüzemet, amelynek termékeit kipróbáljuk, ajánljuk vendégeinknek. Büszkék vagyunk rá, hogy sokan dicsérik tejhabunk kellemes állagát.
Az italokból jócskán fogynak nyáron a limonádék, és a smoothie is nagyon kedvelt.

Ilyen szépségeket készítünk nektek továbbra is


Sorolhatnánk még büszkeségeinket, most azonban inkább megállunk picit és egészen egyszerűen csak örülünk annak, hogy vagyunk, lehetünk, nektek, vendégeknek köszönhetően is.
Hálásak vagyunk ezért, és igyekszünk még többet tenni a jövőben azért, hogy minél több emlékezetes percet, órát tölthessetek el a Saveurben.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük