Saveur-hangulat, promó videókban

Cukrászdánkban ugyan az ízekre helyeződik a hangsúly, ám a látványnak is igen fontos szerep jut. Hiszen amikor kiválasztunk egy süteményt, vagy megrendelünk egy tortát, akkor igenis számít, hogyan néz ki az a finomság. Ezért gondoskodunk kiemelt figyelemmel a sütemények külleméről.
Ám nem csupán erre figyelünk oda, hanem arra is, hogy a cukrászdába betérőket kellemes hangulat, igényes látvány fogadja. Ezért választottuk a nyugtatóan vidám lila-fehér színösszeállítást a beltérben, és ezért kértünk gyönyörű mediterrán vidéket idéző falfestést a teraszra. Ezért gondoskodunk arról, hogy minél szebb legyen a sok zöld növénnyel, virággal teli kertünk, és ezért fogadjuk szívesen a kisgyermekes családokat is.
Ezt a hangulatot, a barátságos vendéglátást és az igényes kiszolgálást szerettük volna közvetíteni a promóciós videóinkban.
Mézmer András fotósnak köszönhetően három is készült, mindegyik egy picit másra helyezi a hangsúlyt. Nézzétek meg, hogyan készül nálunk a kávé a finom, szépen díszített tejhabbal! Csodálkozzatok rá a sütik változatosságára és mutatós küllemére! Érezzétek át egy perc erejéig a Saveur-hangulatot, hogy még több kedvetek legyen ellátogatni hozzánk!
Nektek melyik film a kedvencetek?

Videó itt!

Videó itt!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük