Tavaszi frissesség, fotókon

Az idei tavasz nekünk is rendhagyó. Alig, hogy beköszöntött a március, s a jó idő, máris megjelent a koronavírus, ezzel együtt pedig a vészhelyzet. A nyitva tartás kapcsán nekünk is alkalmazkodni kellett újra és újra, de mindig is azt tartottuk szem előtt, hogy minél tovább tudjunk titeket kiszolgálni a megszokott minőségben.
Igaz, hogy jelenleg beülni nem lehet hozzánk, de elvitelre továbbra is tudtok választani a kínálatunkból, és újdonságként most már naponta házhoz is szállítunk. Reméljük, éltek a lehetőséggel!

Fotók: Mézmer András

Közben pedig folyamatosan törjük a fejünket azon, hogyan is dobhatnánk föl mind a saját, mind a ti napjaitokat, hogyan szerezhetnénk örömet, hogy kicsit ki tudjuk rántani magunkat és titeket a vírushírek özönéből. Jó volna a friss tavasszal együtt élni, kinyílni, megújulni, ám erre most inkább csak belülről, egyelőre láthatatlan módon van lehetőségünk.
Dolgozunk új recepteken, ötletelünk rendezvényről, és arra is nagyobb hangsúlyt fektetünk, hogy jobban megmutathassuk a cukrászda értékeit. Ezért például belevágtunk a fotózásba, és felkértünk egy kedves fiatalembert, Mézmer Andrást, hogy készítsen profi képeket az aktuális kínálatunkról.

Az első alkalom már meg is volt, s most ennek eredményét szeretnénk nektek megmutatni néhány kép erejéig (a többit is látjátok majd később, alkalmanként), hátha ezekkel a szerintünk ízléses, gusztusos, tavaszt, jó időt, jó kedvet idéző fotókkal picit feledtetjük a bezártság okozta nehézségeket.
Nézzétek csak, milyen csodapirosak az eprek, milyen friss a narancs, mennyire lágy a levendula! Szinte érezzük orrunkkal a kávészemek élénkítő illatát, a szánkban a sütiszeletek gyümölcsös ízét, a színes macaronok látványa pedig azonnal vidámságra hangol.


Hát nem tiszta tavasz?
Az ízeken és a szépségen még a járvány sem foghat ki!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük